Aziatische projecten

Pluk | Uw mogelijkheden | Azië | Voorbeelden | Contact


Uw projecten

Een heel project van a tot z? Of maar een klein stukje ervan? Pluk staat paraat voor u.


Pluk-projecten

Memoirs of a Geisha

(consultancy, geluidseffecten)

Memoirs of a GeishaEen geisha heeft herinneringen. Zoals aan de klanken in de jaren dertig van de afgelopen eeuw. Maar hoe neem je die herinnering nu op? Alles klinkt anders. Voor speelfilms heb je een geschikt geluidsdecor nodig. Memoirs of a Geisha van Steven Spielberg werd grotendeels in Californië gefilmd. Maar Pluk zorgde voor authentieke Japanse klanken uit de jaren dertig. Resultaat: het gevoel van toen, met de geluidskwaliteit van nu.

Enneuh ... de film werd genomineerd voor twee Oscars in de categorieën Sound Editing en Sound Mixing.


Pluk-platform

(marktanalyse Azië, concept, dienst, logo, stijl, campagne)

Pluk smartphone azieUw mobiele telefoon kan meer dan u denkt. Van internetbankieren tot films van het internet plukken. Pluk bedacht een mobiel-naar-web-platform. Eén handeling, meteen toegang tot wat u wilt: films, beelden, geluiden, hyperlinks, verrijkte werkelijkheden, ... Het leverde ons een nominatie op voor ‘beste innovatieve concept’, en heel wat aandacht. En u? Mobiel comfort!


Azië voor beginners

(productie: logistiek, coördinatie, budgettering, geluidsopnamen. postproductie: nabewerking, categoriseren)

Aziatische geluidseffectenZelf aan de slag met Aziatische geluidsfragmenten? Pluk maakte voor u een basisserie, rechtstreeks geplukt uit onze gigantische geluidenbibliotheek. De vijf geluidseffecten-cd’s koopt u via Sound Ideas – ’s werelds grootste uitgever van professionele geluidseffecten. Maar ook voor ‘losse’ effecten en projecten brengt Pluk Azië graag naar u toe.


The White Countess

(sound design)

The White CountessRiksja’s? U kent ze wel: tweewielige open rijtuigjes met een man in het span. Oud Shanghai draaide op de wielen van de riksja. Liefst 90.000 denderden er door de stad. Maar wat als uw film zich toen afspeelde, en u maar het geluid van drie riksja’s opnam? Dan vindt u bij Pluk de 89.997 andere. Want wij maakten voor u het juiste geluid ... met onze eigen rijtuigjes.


Uw Pluk-projecten

Benieuwd wat Pluk van uw project maakt? Vraag uw info!Pluk | Uw mogelijkheden | Azië | Voorbeelden | Contact


© 1991–2024 Pluk. Alle rechten voorbehouden.