Concepten projecten

Pluk | Uw mogelijkheden | Concepten | Voorbeelden | Contact


Uw projecten

Een heel project van a tot z? Of maar een klein stukje ervan? Pluk staat paraat voor u.


Pluk-projecten

Campina valt in de smaak

(productanalyse, creëren van nieuwe kansen, concepten)

Pluk topkokIs melk maar melk? Campina introduceerde een soort melk met meerwaarde: van blije koeien, die grazen in Nederlandse weiden. Pluk bekeek de aangekondigde plannen door de ogen van Campina-klanten, met de hersenen van een topkok. En creëerde drie rake businessconcepten, gebaseerd op een ‘natuurlijk evenwichtiger’-thema.

Zo wordt melk een succes met meerwaarde. Net zoals uw product. Met onze hulp.


Pluk staat dicht bij publiek

(concepten)

Pluk publieksprijsDe campagne ‘Mooi Dichtbij’ focust op groen in de woonomgeving. Plekken om te picknicken, fietsen, wandelen, ... Pluk bedacht twee concepten voor dit landelijke ANWB-evenement, in samenwerking met heel wat gemeenten. Het publiek mocht de winnaars kiezen. En bezorgde Pluk ... de eerste én de tweede prijs! Wilt u ook het grote publiek aanspreken? Spreek dan eerst Pluk aan.


Aan de slag voor SAP

(innovatieve concepten plus uitwerking)

SAP innovatieve conceptenSAP is de grootste softwareleverancier voor de zakelijke markt. En wereldwijd het op twee na grootste onafhankelijke softwarebedrijf. Zijn sleutelwoorden? Innovatie en groei: bedrijven doen groeien met vernieuwende oplossingen. En wij? Wij ontwikkelen en implementeren hun innovatieve concepten.


Pluk-platform

(marktanalyse, concept, dienst, logo, stijl, campagne)

Pluk-platformUw mobiele telefoon kan meer dan u denkt. Van internetbankieren tot films van het internet plukken. Pluk bedacht een mobiel-naar-web-platform. Eén handeling, meteen toegang tot wat u wilt: films, beelden, geluiden, hyperlinks, verrijkte werkelijkheden, ... Het leverde ons een nominatie op voor ‘beste innovatieve concept’, en heel wat aandacht. En u? Mobiel comfort!


Uw Pluk-projecten

Benieuwd wat Pluk van uw project maakt? Vraag uw info!Pluk | Uw mogelijkheden | Concepten | Voorbeelden | Contact


© 1991–2024 Pluk. Alle rechten voorbehouden.