IT-projecten

Pluk | Uw mogelijkheden | IT | Voorbeelden | Contact


Uw projecten

Een heel project van a tot z? Of maar een klein stukje ervan? Pluk staat paraat voor u.


Pluk-projecten

Overheids-IT in een notendop

(ondersteuning bij mediaoptredens)

Chris Verhoef Prof. dr. Chris Verhoef is hoogleraar informatica. En wetenschappelijk adviseur voor overheid en bedrijfsleven in binnen- en buitenland. Chris heeft een uniek talent: hij rekent razendsnel projecten door, en ziet meteen waar het misgaat. Hij wil ook dat zijn eigen zaken meteen goed gaan. Daarom komt hij naar Pluk. Want volgens hem zijn we mensen ‘die echt weten wat ze doen’. Verstandig! Maar dat verwachten we dan ook van een hoogleraar ...


Sprookje van mobiel breedbandinternet

(marktanalyse en oplossing mobiel internet)

Mobiel internet Er was eens een reiziger. Toen hij terugkwam uit Noorwegen, vond hij een factuur van tweeduizend euro in zijn bus voor zijn mobiele internetgebruik (roaming). Maar Pluk bracht redding. En ontwikkelde het pluk‘n’play-pakket. Met alles wat u nodig hebt om met mobiel internet aan de slag te gaan. Altijd optimale vrijheid, overal ter wereld. En de reiziger? Die moest na zijn volgende trip naar Noorwegen maar 16,57 euro betalen. En surfte nog lang en gelukkig.


Vleugels voor van Saane

(ontwerp website)

Fokke van Saane Fokke van Saane is internationaal bekend als de man van de impulse responses (akoestische samples). Maar Fokke kan meer. En wilde ook zijn fotografische kunsten ontwikkelen en verkopen. En zo kreeg Fokke(r) twee vleugels: geluid en fotografie. Daarrond bouwde Pluk een website.


SOA – service oriented architecture

(alles van concept tot en met distributie)

Een SOA griezelig? Uw doelpubliek warm maken voor een soa (service oriented architecture)? Pluk zorgde – met een beperkt budget – voor een aanstekelijk resultaat. Een filmpje dat heel wat bezoekers trok, onder andere via de websites van SAP, Capgemini en Getronics. Rechtstreeks vanaf de Pluk-servers, eenvoudig te bekijken via de plukcode. Zodat elke bezoeker de soa te pakken kreeg.


Uw Pluk-projecten

Benieuwd wat Pluk van uw project maakt? Vraag uw info!Pluk | Uw mogelijkheden | IT | Voorbeelden | Contact


© 1991–2023 Pluk. Alle rechten voorbehouden.