Videoprojecten

Pluk | Uw mogelijkheden | Video | Voorbeelden | Contact


Uw projecten

Een heel project van a tot z? Of maar een klein stukje ervan? Pluk staat paraat voor u.


Pluk-projecten

Video voor iedereen

(video van hoge kwaliteit bij laag CPU-verbruik)

ObsessedBezoekers zien uw website via computers, besturingssystemen en browsers in alle soorten en maten. Toch wilt u dat uw bedrijfsfilm bij iedereen goed overkomt. Ook al hebben ze niet de snelste hard- of software. Pluk dokterde een bijzonder bestandsformaat uit, dat iedere internetter kan bekijken. Daarin gieten we razendsnel alle video’s – ook de uwe. Zo krijgen uw bezoekers filmpjes met prima beeld en geluid. Die niet meer rekenkracht vragen dan hun computer aankan. Zo raakt u nooit een bezoeker kwijt. Zelfs als u all the way gaat met High Definition.


SOA – service oriented architecture

(alles van concept tot en met distributie)

SOA te pakkenUw doelpubliek warm maken voor een soa (service oriented architecture)? Pluk zorgde – met een beperkt budget – voor een aanstekelijk resultaat. Een filmpje dat heel wat bezoekers trok, onder andere via de websites van SAP, Capgemini en Getronics. Rechtstreeks vanaf de Pluk-servers, eenvoudig te bekijken via de plukcode. Zodat elke bezoeker de soa te pakken kreeg.


Een toast op Toast

(virale marketingcampagne, encoding, distributie)

Toast TitaniumRoxio is een divisie van Sonic Solutions. Voor hen bedachten we een virale video rond multimediasoftware van Toast. En raad eens wie vervolgens werd uitgeroepen tot Best of Show tijdens Macworld Expo? Juist: Toast. En dat in het goede gezelschap van de iPhone ...


Neil Armstrong weer gelanceerd

(montage, encoding, distributie)

Neil ArmstrongVroeger stond hij op de maan. Nu op een podium om over ruimtevaart te spreken. Jammer genoeg leken de beelden van die lezing ook uit outer space te komen: ze liepen allesbehalve synchroon met het geluid. Pluk nam Neil intensief onder handen. Het resultaat is weer toonbaar en hoorbaar. Al doet de kwaliteit van de opname nog steeds vermoeden dat de beelden eerst door het halve heelal moesten. Maar dat past eigenlijk wel ...


Genieten met open ogen

(postproductie begeleiding, mastering, high-quality encoding)

DansmuziekSommige klanten hebben een derde oog. En zien dingen die wij bij Pluk niet zien. Dus houden wij ons oog scherp op de kwaliteit van beeld en geluid. Zodat deze muziek-meditatievideo’s de boodschap van de klant perfect overbrengen. De geanimeerde hologrammen, helpen u relaxeren en mediteren.


Uw Pluk-projecten

Benieuwd wat Pluk van uw project maakt? Vraag uw info!Pluk | Uw mogelijkheden | Video | Voorbeelden | Contact


© 1991–2024 Pluk. Alle rechten voorbehouden.