Fusie? Welke bedrijfsnaam kiest u?

Pluk | Uw mogelijkheden | Namen | Naam bij fusie | Info & offerte


Gaat u er vandoor met een ander? Reken maar dat de nieuwe partner ook wil meetellen. Want een fusie sluit niemand uit en geeft iedereen gelijkheid. Zorg voor een gezamenlijke bedrijfsnaam die past bij deze tijd.


Bedrijfsnaam voor fusie

De gemakkelijkste manier naar een bedrijfsnaam bij een fusie? Speel zwaan-kleef-aan. Bank ABN komt bank AMRO tegen. Samen gaan ze verder onder de naam ‘ABN·AMRO’. Nog een fusie? Vodafone komt Ziggo tegen. Samen gaan ze verder als ‘VodafoneZiggo’. Joop van den Ende komt John de Mol tegen. Na de fusie samen verder onder de naam ‘Endemol’.

Nou, dat ging snel! Klaar is Kees?

Bij Vodafone en Ziggo is de samenstelling slim aangepakt. De namen zijn alle twee een bekend merk. Door de samenstelling is de nieuwe naam al meteen gekruid en veelzeggend. Dat wil je koesteren en zeker niet verloren laten gaan. De zwaan-kleef-aan methode gaat altijd vlotjes. Maar werkt die in uw voordeel? Vaker loopt de samenstelling plots mank.


bedrijfsnaam bij fusie


Naamswijziging

Hoe noem je een goedkoop hotelletje in het Engels? Antwoord: guesthouse. Heel wat toeristen stappen het Spaarne Gasthuis binnen. En ontdekken wat ze niet verwachten: een kamer vanaf 900 euro per dag. Zonder eigen douche. Hoezo die prijs? Dit droomhotelletje is een ziekenhuis. Ontstaan door een fusie van zeven zelfstandige ziekenhuizen.

Honderd jaar geleden werkte de naam nog. ‘Gasthuis’ betekende: een ziekenhuis voor mensen zonder geld. Mooi erewoord! Maar ... wordt die belofte in werkelijkheid niet meer waargemaakt? Dan verdient uw bedrijfsnaam een betekenis voor deze eeuw. Zo klaar als een klontje, toch? En pssst: vaak kiest u beter één enkele naam.


Fusietips voor uw bedrijfsnaam

Nieuwe naam rond een fusie bij: zorginstelling, gezondheidszorg, ouderenzorg, onderwijsinstelling, gemeente, merk, ...

Kies uit drie mogelijkheden voor de bedrijfsnaam:

Verander uw bedrijfsnaam als:

Samen met uw fusiepartner(s) sterker staan in deze tijd? Koers naar de bedrijfsnaam voor deze tijd. Zorg samen voor kwaliteit.


Nieuwe naam bij fusie

Uw keuze! Snel gemaakt:Pluk | Uw mogelijkheden | Namen | Naam bij fusie | Info & offerte


© 1991–2024 Pluk. Alle rechten voorbehouden.